Event management

Organizacija eventa

U pravo vrijeme, na pravom mjestu. Sve mora funkcionirati. Kao kad se organizira svadba. Mlada je uzbuđena, mladoženja zbunjen…Netko mora biti sabran i sve organizirati kako se ne bi dogodilo nešto nepredviđeno. Vremena za izmjene više nema. Svatovi pristižu. Veselo očekuju ono nešto, posebno, što im se ne događa nekog drugog običnog dana.

Mlada želi da sve bude savršeno, da gosti pamte ovaj dan. Mlada? U ovome slučaju mlada nije onakva kakvom je inače zamišljamo. Vrlo često je muškog roda, zrelih godina, jaki pregovarač, a često ih se pojavi i nekoliko…

Event manageri

Mi, organizatori, event manageri smo zato ovdje. Bilo je silnih pregovora, dogovora, promjena planova, lista gostiju, ušteda, iznenađenja koja smo pretvorili u redovna događanja. Kreiranje pozivnica, skice uređenja dvorana, follow-up, još jedna provjera dolaska, hostese, smješak molim…Wellcome drink na ulazu i see you poklončić na izlasku…

Glazbenici koji se „uštimavaju“ neposredno prije početka, nestrpljivi konobari, radnici koji upravo završavaju.

event management

I onda , odjednom sve dolazi na svoje mjesto. Odjednom sve izgleda drugačije. Prostor se pretvara u ono što se je i željelo. Svjetla se pale i gase kako smo i kada smo predvidjeli, govornici ga malo oduže, kao što smo i predvidjeli…ketering je spreman, kao što smo i predvidjeli, željno čekani coffe break stiže na vrijeme…Zapravo teško je opisati atmosferu kod priprema eventa, dogovora, pregovora, nesporazuma, naglih promjena koncepata, izrada prijedloga imena i vizuala eventa, minutnica, skica uređenja dvorana…napetosti, koja kulminira u trenutka kada prvi gost uđe u prostor, a traje još najmanje dan nakon završetka eventa.

Kako od nekog mjesta koje ne izgleda tako, učiniti onim pravim mjestom za- pravu stvar? Kako da se tvornička hala pretvori u pravi demostracijski centar vrhunskih tehnologija?

Event management kreće u akciju.

Kako ovo, kako ono?! Da, kako? Saznaj sada i odmah

/ništa te ne košta, a možeš puno dobiti!/

Ime (potrebno)

Email adresa (potrebno)

Broj telefona(potrebno)

event management

Zadovoljstvo krajnjih korisnika je na kraju ono čemu svi mi, koji se borimo marketinškim oružjima, težimo. Marketing je dokaz kako i oružja mogu biti-dobra! Marketing ima oružja za „masovno uljepšavanje“!

Organizacija eventa – Interaktivna Office 365 radionica

Microsoft Hrvatska prodaje svoje proizvode i usluge kroz prodajnu mrežu partnera, a izlaskom novog programskog paketa Office 365 u Cloudu bilo je potrebno educirati i razviti partnere da budu još uspješniji i sposobniji prodavati Office 365.

Bilo je potrebno maknuti se od jednosmjernih prezentacija i organizirati interaktivnu radionicu kojom bi partneri na praktičan i interesantan način stekli nove vještine potrebne za uspješnu prodaju Office 365 rješenja.

Glavna komunikacijska poruka „POPNITE SE STEPENICU VIŠE! POSTANITE CLOUD SALES SPECIALIST“, kao direktan call-to-action potencijalnim sudionicima, bila je popraćena atraktivnim vizualom koji je na jednostavan, ali vrlo upečatljiv način asocirao na Cloud rješenja.
Zbog velikog interesa sudionika, nakon predviđena dva termina održavanja radionice, organiziran je dodatni treći termin.

Office 365 radionicu je završilo 76 polaznika koji su cjelokupni koncept i organizaciju radionice ocijenili prosječnom ocjenom 4,87!
Stvorena je prva generacija specijalista u Cloud prodaji kojom je ujedno stvorena i platforma za daljnje aktivnosti efikasnije prodaje Microsoft rješenja u Cloudu

event management
event management

Organizacija eventa Get2ModernDay

event-management-zagreb

Za svog dugogodišnjeg klijenta, Microsoft Hrvatska, Status Grupa je osmislila vizualni identitet novog, cjelodnevnog eventa za male i srednje korisnike, koji se održao 27. 2. 2014. u prostorijama Microsofta Hrvatska. Uz sam naziv događanja, GET2MODERN DAY, veliki dan za male i srednje velike tvrtke, agencija je kreirala prigodni logo i slogan:

SEE IT. FEEL IT. GET IT.

Sam slogan u sebi ima igru riječi kod pojma IT, koji je općepoznata skraćenica za Information Technology. Na GET2MODERN danu sudjelovalo je oko 100 tvrtki, koje su imale priliku vidjeti (SEE IT), osjetiti (FEEL IT) i dobiti (GET IT) svježe informacije o drugačijem i efikasnijem korištenju IT tehnologija i usluga od svih dosadašnjih načina.

Status Grupa se pobrinula i za samu organizaciju, uređenje prostora, realizaciju prigodnih poklona, a ispunjavanjem anketa sudionici sudjeluju u izvlačenju vrijednih Windows 8 tableta.
Taj dan cijeli ured Microsofta bio je na raspolaganju korisnicima i IT stručnjacima. Stručnjaci Microsofta su na vrlo razumljiv i mjerljiv način prezentirali konkretne scenarije i primjere iz poslovne prakse, sa ciljem da korisnici dobiju odgovore na ključna pitanja potrebna za objektivnu evaluaciju Office-a 365.

Organizacija eventa – WinDays konferencija 2011

Status Grupa je dio WinDays konferencija od samih početaka, a svake godine to podrazumijeva kompletnu organizaciju, osmišljavanje kreativne strategije, komunikacijskog miksa, vizualni identitet te financijsko vođenje projekta.

Samoj je konferenciji prethodila višemjesečna kampanja koja se provodila putem više različitih medija, najviše oglašavanjem putem publikacija i internetom, te aktivnostima na društvenim mrežama.

Kreativna okosnica cjelokupne kampanje bila je IDEJA, a posebno su osmišljeni slogani za Tehnološku (“PROSTORI IDEJA”) i Poslovnu (“DRUGAČIJE IDEJE”) konferenciju, kako bi se komuniciralo da se radi o dvije konferencije u jednoj!