To je to!Sve u svemu! Prilika da pokažemo šta znamo o marketingu, a vama prilika da pokažete što želite od marketinga. Tu je sadržano skoro cijelo naše marketinško znanje, znanje o tome kako pozicionirati proizvod/uslugu, kako identificirati ciljnu skupinu, koja marketinška sredstva , kada i gdje upotrijebiti…neki to još uvijek zovu REKLAMA, makar je to mnogo složenije.

Krećemo od izrade STRATEGIJE KAMPANJE. Mnogo je stručnjaka u akciji, medija planeri, strateški planeri, financijski planeri.

Kada se dogovori kada gdje i s kolikom snagom ćemo „udariti“, kreće sama realizacija MARKETINŠKIH SREDSTAVA, zakup medija, akcije PR-a…

U današnje doba imamo na raspolaganju i cijelu lepezu novih mogućnosti za „napad“.

Imamo osim „ispod pojasa“/Bellow the line/ i „iznad pojasa“/abowe the line/, ali i „between the line“/, između ove dvije zone. Niti jedan dio ciljne grupe nije zaštićen od naših sofisticiranih marketinških udaraca!

Pred nama su i beskrajna polja Interneta i njegovve sve brojnije DRUŠTVENE MREŽE.

Zavisno o potrebama, pojedine se kampanje šire s medija masovnih komuniciranja, na druge oblike MARKETINGA, kada na scenu stupa ekipa za EVENT MANAGEMENT i ORGANIZACIJU PROMOCIJA.

Naravno u „zasjedi“ uvijek sjedi i ekipa za GERILA MARKETING.

Sve u svemu ne dajte se uplašiti s pogonom koji stoji iza koncepta i realizacije dobre MARKETINŠKE KAMPANJE jer…plodovi kampanje biti će –slatki!

Znate onu: “Šećer dolazi na kraju“,/ naravno tu ne mislimo na diabetes koji se eto, na žalost može dobiti i mnogo prije/!