Marićev prolaz – Advent u Zagrebu 2017.

Stari gradski prolaz, novo božićno ruho…

SJEĆANJE – ADVENT U TUNELU

U potrazi za iskonskimm duhom Božića…

 

VELIKA ŠPELANCIJA NA ZRINJEVCU

Od 8. do 11.lipnja, u srcu Agrama, bu velika fešta: ZAGREB POZDRAVLJA AUSTRIJU.
Milostive i gospoda, frajlice i fakini, svi buju tu našli nekaj za sebe.
Spomenut će se plesanja valcera, mačevanja, dobrih manira i pravog agramerskog govora.
Klinci se buju prije ferija naučili špilati stare igrice i dječji bonton, a tu je i tečaj gombanja.
Bude i  […]

Čarobna šuma u tunelu Grič – Festival svjetla Zagreb 2017.

Osam skulptura stabala sa interaktivnom svjetlosnom instalacijom i video projekcijama koje simboliziraju buđenje proljeća.

Ledena šuma u tunelu Grič – Advent u Zagrebu 2016.

Tunel u centru grada, izgrađen zbog zaštite građana od bombardiranja u 2. svjetskom ratu, postao je mjesto zaštite od bombardiranja božićnim kuglicama, vrućim kobasicama i kuhanim vinom u vrijeme Adventa 2016.

Spašeno je cca 100.000 ljudi koji su prošli kroz tunel Grič i prepustili se, na trenutak, ugođaju Ledene šume… Odjednom daleko od drugih, sami, […]

Zegevege

Zvuči kao da se netko ZEZA! Niste u pravu, radi se o ozbiljnoj sad već tradicionalnoj manifestaciji naših dragih „sjemeništaraca“/onih koji vole sve od voća i povrća uključujući i njihove-sjemenke!/.

Alpro oaze

Usred betonskih đungli trgovačkih centara, na mjestima gdje vladaju vikend epidemije potrošačke groznice, intervenirali smo okrepljujućim ALPRO OAZAMA. Potrošači su nam bili zahvalni izato-vidimo se opet!

Hup

HUP za DOP

Iza ovih kratica kriju se Hrvatska Udruga Poslodavaca i dodjela nagrade za DOP. To je naravno kratica za DruštvenoOdgovorno Poslovanje, da ne bi nešto drugo pomislili.

Tvrtke koje se takoDOPonašaju svakako zaslužuju priznanje.

20. GODINA JAVNOBILJEŽNIČKE SLUŽBE U HRVATSKOJ

BILJEŽIMO SE SA ŠTOVANJEM!

14.-16.11.2014. Hrvatska javnobilježnička komora (HJK) stručnim je skupom obilježila 20. obljetnicu javnobilježničke službe u Hrvatskoj.

Statusgrupa je odabrana na natječaju i povjerena joj je uloga cjelokupne organizacije i vizualnog identiteta događanja.

Svečani dio obljetnice započeo je u petak 14.11.2014. domjenkom u palači Dverce, u subotu 15.11.2014. radni dio skupa održan je u hotelu […]

Muzej Svijet gljiva – izložbeni i edukativni centar Zagreb

U Zagrebu je 10.05.2013 otvoren muzej Svijet gljiva – izložbeni i edukativni centar Zagreb, u samom središtu grada. Na inicijativu prof. dr. sc. Romana Božca, najvećeg autoriteta u području gljivarstva u Hrvatskoj, Muzej gljiva su osnovali Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Gljivarsko društvo Kamilo Blagajić.

Ovaj jedinstveni muzej u svijetu, posjetiteljima će prezentirati […]